macadam hoeve

De Macadamhoeve in Beerta, In het Oldambt, de graansrepubliek van het noorden.
Waar stilte nog stilte is, de wolken voorbij trekken zo ver als de horizon reikt. De nachten nog opgevrolijkt worden met een sterrenhemel en het geluid van uilen in een boom. Van april tot oktober de boeren zwaluwen als straaljagers door de schuur gaan en bij het krieken van de dag hun vrolijke gekwetter laten horen.

Hier wonen wij en wij zijn:
Nelleke en Bart de Graaf die naast ons reguliere werk en andere activiteiten een aantal hobby’s hebben waar wij u deelgenoot van willen maken via deze website. Nelleke maakt beelden van steen en brons. Bart is verslaafd aan foto’s maken. Samen hebben we een grote tuin waar de liefde voor rozen zichtbaar is en op kleine schaal fokken wij dressuurpaarden.

Open tuindagen
Regelmatig houden wij opentuin dagen waar naast Nelleke haar beelden, ook kunstwerken van andere kunstenaars te zien zijn. Wij bieden u graag de mogelijk om op onze opentuin dagen (om niet) onze locatie aan om met elkaar te genieten van dit alles.

Kunst, paarden, tuin en genieten
In de rubriek tuin en omgeving willen wij u het hele jaar via foto’s laten genieten, van de beelden, de tuin en de omgeving. Bij het aanklikken openatelier kunt u via foto s het tot stand komen van Nelleke haar beelden volgen. Klikt u op dressuurpaarden dan houden wij u op de hoogte van het wel en wee van onze paarden, van geboorte tot sportpaard. In agenda vindt u de data wanneer wij onze tuin openstellen en welke andere activiteiten er gepland zijn. Lukt het u niet op die dagen maar u wilt toch graag een kijkje komen nemen, neem dan gerust contact met ons op.